Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
17-02-2010 20:53 #2896 SP
Turbo Killer
Hello!
Răzvan, erm...știu că �n ultimile săptăm�ni ți-au ieșit pe ochi și urechi toate posturile legate de coduri/cartonașe de la diferite jocuri..și nu vreau să mai pun și eu paie pe foc dar am aflat aseară că cei care-au dat pre-order la Bioshock 2 au primit un cartonaș (mă rog așa era normal să primească) pentru un DLC exclusiv pentru partea de multiplayer ce debloca două personaje:
- Actrița Mademoiselle Blanche de Grace

- Nebunul sea dog Da Costa

Two characters, actress Mademoiselle Blanche de Grace and sea dog Da Costa, are said to become available as downloadable add-ons for the Digital Extremes-developed multiplayer mode.
...știi ceva despre asta?
Mulțumesc.
*p.s.
Am atașat poza unui cartonaș (evident aflat deja pe ebay) c�t și cele două personaje mai...vizibile + link-ul de pe ebay (să nu fie discuții
)
RARE PC BIOSHOCK 2 CHARACTERS PRE-ORDER CODE DLC CARD - eBay (item 280466447124 end time Feb-23-10 21:23:00 PST)
*p.s. 2
Am verificat, �nainte să postez aici, pe marketplace la rubrica Games Add-ons și nu era prezent jocul Bioshock 2. Deci...accesul la acele personaje se poate face doar pe baza acelui cartonaș.