Single post: Clubul PlayStation 3
-
20-02-2010 12:51 #6873 SP
Junior Member
Va rog ajutati-ma!!!
Salut prieteni,
Sunt nou pe acest forum si noul proprietar al unui PS 3 de 120 gb din US, pe care tocmai l-am primit ieri si am mare nevoie de ajutorul vostru!!! Cu toate ca am citit pe diferite forumuri ca "inside" ar avea un transformator universal, pe spatele consolei scrie clar 120V - 2.1A 60Hz.
Am nevoie de un transformator??? Si daca da, unde l-as putea gasi si ce caracteristici (volataj si altele) trebuie sa aiba???
Tin sa precizez ca eu am cumparat unul ca sa nu am batai de cap, n-as vrea sa stric o frumusete de consola, pe care scrie I/P AC 220V 50Hz si O/P AC 110v 150W, dar care a inceput sa baraie si consola intra singura in stand by asa ca l-am scos imediat si am bagat direct in priza (cu un adaptor de priza) si a mers perfect, dar totusi e pacat sa-mi bat joc de consola dupa ce am fost 3 saptamani in sevraj astaptand-o!!!
P.S. -daca aceasta problema s-a mai discutat va rog sa ma scuzati, am cautat-o dar n-am gasit nimic.
-daca aveti si alte sfaturi pentru un incepator va rog nu ezitati sa le spuneti.
-astept raspuns cat mai curand fiind in Bucuresti azi as putea sa-mi procur ce-mi trebuie.
Va multumesc anticipat!