Single post: Concurs - La Limita Imposibilului
-
Member
Titlu: Epopeea Controllerului De Platina
Inspiratie: My Sick Brain
Part 1
Introducere:
Era o zi insorita de vara,pasarelele ciripeau,copii se jucau o miuta in spatele blocului,oamenii se simpteau in general bine... dar sa lasam astea,eu tot la serviciu eram...asteptam ora 7, sa pot merge acasa unde urmam sa fiu reconfortat de cateva mici placeri....berica, papica,consola, a daaaa, si sa n-o uitam pe Ancuta bineinteles.
Eram necajit, nu ma puteam concentra nicidecum, ma gandeam doar la controllerul meu trandav ,special edition culoarea curcubeu, ,ros de Kaileena, cateaua lu' pretenamea...N-aveam bani sa cumpar altul decat la urmatorul salariu, ce ma puteam face?
Cuprins:
Vine si ora mult asteptata cand plec de la serviciu si ca de obicei ma indrept spre statia de autobuse si ca de obicei ,astept numarul 68...In sfarsit vine autobusul, ma urc in el ,ca de obicei, si astept sa ajung la destinatie...
Darorita neatentie mele m-am urcat in masina gresita, ma indreptam in alta parte. Suparat,m-am dat jos la urmatoarea statie
CAND, pe ce mi-i se atintesc ochii? " Infinity Cocalarus - Magazin de Jocuri Electronice & Schimb Valutar " , iar putin mai jos scria " Super oferte, cele mai mici preturi, adevarati experti , gata sa va ajute oricand" Atunci mi-am zis " Nu strica macar sa ma uit, poate gasesc un controller la reduceri, facturile pot sa astepte"
La intrare erau niste franjuri cu margele. "cam nepotrivit pentru un magazin de console" mi-am zis eu. Putin nesigur, totusi indraznesc sa intru. Era o camera foarte mare cu diverse produse expuse pe rafturi. , Varietatea era coplesitoare iar in magazin se auzea o muzica neo-orientala,cantata de catre cei mai de seama interpreti de la noi cu nume abstracte, gen Gigi Turbo & Smithy de la Montreal.
La casa era un domn mulatru, voinic si bine hranit. Statea asezat pe un scaun . Se vedea ca era un om care a ramas solidar culturii sale : avea parul lucitor, dat pe spate; purta un tricou negru,cu maneca lunga, marca "Armano"; pantofi negrii, mai lucitori decat ps3ul; si avea diverse bijuterii mai grele ca motorul de dacie (calitatea fiind probabil, deopotriva).
Acesta citea revista " The Daily Taraf " .....Ma apropii de casa,iar acesta ma saulta calduros
Nino : A?
Alex: Buna, aveti un magazin tare frumos aici ( ii zambesc larg )
domnul se incrunta un pic dar nu zice nimic, isi vara capul inapoi in revista
Alex: Ma scuzati, caut....*nu apuc sa termin si o domna imbracata in haine viu colorate, cu motive florale vine si ma intrerupe*
Stralucirea: Nino, ceh nuh salutzhii lumeah? Schuzatzha-mi nephothul, ca nuh hare maniereh.
Alex: Poftiti? (nu o intelegeam prea bine pe cucoana)
Stralucirea: nuh pofhteshc nimica domnu'...iah sa trecem la afaceri....de ceh ai venith aicceah? nuuuu ziii nimic! da-mi palmah!
fara alte comentarii, ii ofer doamnei palma dreapta.
Stralucirea: ( se uita la mine foarte intens, patrunzator) Teh cheamah Halex!
Alex: Da, aveti dreptate ( uitasem ecusonul de la servici prins de haina)
Straluciea: Cand erai mic iti placeah sa te uiti la telenoveleh cu ma-ta.... cockteailul tau preferat e " Tsunami Passion " ,adori muzica country...filmele tale preferate sunt "Pe aripile vantului" si "Sunetul Muzicii" iar actorul thau preferath e George Clooneyh.
eram uimit de cate stia zgripturoaica
Stralucirea: In pat iti place mai ales sa tii se gadile sfar...
Alex: Gata cucoana! Gata! Te cred!( o intrerup eu repede ) Nu trebuie sa ajungem asa departe. Am venit aici ...
Stralucirea: Sah cumperi o manetah deh PS4...( completa ea )
Alex: In tocmai.
Stralucirea: Am exacth ceh iti trebuie
Part 1- The End