Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
25-02-2010 21:30 #2618 SP
Junior Member
salve tuturor si pusi cu drag lui lucian, moneug si maddoc!
revin azi cu noutati
ultima oara v-am povestit in ce hal m-am destrabalat cu analoage toata vara si cum m-am hotarit la finele anului trecut sa-mi dau singura bobirnace peste nas si sa ma intorc la digitale... de la ultima postare si pina acu' mi-am mai tras inca un SD, dar de la maddoc (primul era de la totally wicked), iar azi m-am ales si cu un joye stick v3 alb.... daca pina saptamina trecuta inca mai inhalam 5-6 gudronate in amestec cu digitalele, azi nici nu m-am mai atins de otrava... motiv: joye stick + adaptor de 510 + atomizator de 510 + liquidul de cafea de la vapers = orgaaaaaaaaaaaasm cu lacrimi!!!! .... cu doua screwdrivere (cu adaptor si atomizator de 510), stick-ul asta si liquidul de la maddoc zau de mai imi trebuie altceva...
.... desigur, pina mai apare iar alta minune care sa merite s-o bag in seama....
ps - (fiindca am vazut discutiile anterioare) io nu m-am inteles cu liptonu', asa ca imi fac in continuare cartusele cu juwel si sint super multumita... in ceea ce priveste gudronistii care se uita (ca io nu le zic "analogi"), pufaiti, fratilor, din ce scula vreti, chiar si din cutie de medicamente (cum scria cineva mai devreme), fiindca noi sintem cei cistigati!