Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
27-02-2010 17:51 #2683 SP
Member

Originally Posted by
nicos1968 iti raspund la intrebare aia de la Stainless Steel

prima ar fi ca curge foarte rau atomizoarele dse 801
din pacate nici un una nu poate scoate aburi mai rau ca analoaga...poate doar se apropie un joye 51o xxl cu e lichid VG
si eu am o baterie de la Stainless Steel si functioneaza de 8 luni ..acuma depinde si cum o folosesti
ca aburi si ca taria aromei nu se combara cu joye..asta e parerea mea
Man nu am inteles o iota, care ar fi raspunsul la intrebarea: care ar fi prima problema a DSE801 ?
Cit despre abur din pacate te inseli, mania mea asta este cantitatea de abur pentru asta am cautat si am trecut pe DSE801 (atomizor, baterie mai mari). Era cit pe ce sa las eT din motivul asta. Eventual daca ai recomandari pentru ceva care scoate mai mult astept cu interes
important sa fie o parere rezultata din experienta reala!

Originally Posted by
MadDoc
Prima ar fi ca atomizoarele de DSE801 nu mai au calitatea de alta data. Din 10 4-5 nu merg ok, iar cealalta jumatate, desi merg cat de cat ok, nu tin nici 2 saptamani.
Rezitenta de nichelina sta intr-o cupa de ceramica alba, invelita cu vata metalica.
Procedeul de functionare e urmatorul:
- lichidul din cartus e absorbit de vata metalica prin punte (chestia care sta deasupra rezistentei, ca un pod.
- din plasa e absorbit in cupa pe jos, din plasa de sub cupa, in cupa sub rezistenta.
Da, are o gaura pe centru in cupa de ceramica si de acolo e vaporizat deabia.
Unele mai au gauri in cupa si pe margina, sa nu ajunga tot lichidul sub cupa, alea curg mai putin.
Daca vezi lucrurile asa e normal sa realizezi ca de asta si curge rau daca folosesti un cartus plin. La unul mai uscat sau doar cu cateva picaturi de lichid merge bine.
Daca gasesti urme de lichid pe filetul bateriei poti sta linistit, ai deja si in senzor (microfon sau mecanic) lichid. Cel mecanic o mai duce o perioada dar cel cu microfon e compromis destul de repede.
Primul atomizor a tinut o luna si ceva dupa care cantiatea de abur a fost prea mica pentru pretentiile mele dar al doilea deja a terminat a doua luna si inca functioneaza corect. Din pacate am aruncat atomizorul desfacut insa atit cit l-am observat se potriveste partial cu descrierea, in fine nu este important ... la urmatorul o sa pun poze cu detalii.
Sincer nu am observat urme de lichid pe capatul de contact al bateriei, nici vorba pe filet insa totusi ipoteza lichidului picat in baterie mi se pare cea ma plauzibil. Practic nu-mi dau seama care din senzori are probleme. Cert este ca la fiecare tragere bateria se activeaza (confirma LED-ul si atomizorul care se incalzeste, ies si ceva aburi) insa nu ramine activa daca tragi prelung, LED-ul se stinge si din cantitatea de aburi degajata iti dai seama ca bateria sa activat doar in faza initiala.
In mod normal cind bateria este noua doar daca o atingi usor - mediu si se activeaza, acum dau si cu ea de pamint si tot nu o ia. La fel cind este noua poti trage prelung pina la 5sec lejer iar cantitatea de abur este impresionanta In schimb daca trag direct din baterie LED-ul confirma ca se activeaza insa daca o pui atomizor nici o sansa. Este clar ca trebuie sa desfac una ... vedem ce iese.
Si acum intrebare pentru cine a testat DSE801 si ii cunoaste performantele. Exista echivalenta in performanta la alte modele (alti producatori) dar unde calitate si mai ales fiabilitatea sa fie superioare.