Quote Originally Posted by Q View Post
Acelasi lucru a spus si MadDoc dar a mentionat ca este cealalta problema la DSE801 de unde am concluzionat ca mai exista cel putin o problema. Ori trebuia sa inteleg ca:
- atomizorul curge (problema nr.1)
- bateria defecta din cauza lichidului scurs din atomizor (problema nr.2) ?

Probabil insa eu am obtinut rezultate excelente si doar o singura problema bateriile, acum ramine de vazut motivul pentru care sint un dezastru la fiabilitate. Ciudat ce sa spun, la mine nu a curs ori poate nu am observat eu desi ar fi trebuit pentru ca desfilteze periodic acumulatorul ca sa lustruiesc suprafata de contact. Iar gust de ars doar cind se termina lichidul, practic este modul prin care imi dau seama ca trebuie reumplut.

Multumesc pentru recomandare, categoric o sa incerc si un Joye 510.
Nu am urmarit ce a spus Maddoc ...gustu de ars cu care m-am confruntat a fost de la inceput pana am renuntat la el ( dupa foarte multe incercari)
nu ai pt ce sa-mi multumesti..am vorbit din experinta mea si sincer imi place sa ajut dezineresat..nu vreau sa ia si altii tepele care le-am luat de-a lungul timpului..nu vreau sa fiu inteles gresit DSE801 e un Et bun care l-am folosit 8 luni..din punctul meu de vedere e pe locul 3 dupa joye si KR dar ...
Bafta

---------- Post added 27-02-2010 at 08:13 PM ----------

Quote Originally Posted by blueteam View Post
nicos, doar o mica parte din surse sint comune (banuiesc ca te referi la cei trei prieteni pe care ii stim toti aici), fiindca eu cumpar dintr-o gramada de locuri...

nici eu nu vreau sa ma contrez fara rost si nici n-o sa ma masor cu tine in atomizatoare fiindca ai pierde cu brio , insa uite ca si Q confirma ca pe la el nimic nu curge si gust de ars apare cind nu mai are lichid in cartus... vorbesc doar din experienta mea cind spun ca 801 nu curge, iar in combinatie cu o baterie buna (modari, stick, SD cu adaptor etc) e chiar suuuper....
nu stiu de as pierde sau nu .nu cred ca esti mai veche in Et ca mine..si oricum nu asta e scopul sa ne laudam , plangem sau masuram in nr de atomizoare proaste , arse, stricate...aiceea vorbim fiecare de ce ni se pare mai bun sau mai prost in ET
cum crezi tu blueteam dar eu zic ca 8 luni de pufait din dse 801 spune multe..iar inafara de SD ala restul ce ai afisat tu am la fel ( ma refer la modari, la stick, nicostick , la adaptoare etc)
daca tu te impaci mult mai bine cu dse801 e super ok pt tine ..iti urez pufaiala placuta cu acest dispozitiv..dar nu poti sa-mi spui ca nu stiu cum se umple un cartus sau ce inseamna un gust de ars si de la ce provine..