Quote Originally Posted by blueteam View Post
radurek, am crezut ca forumul ala e pentru solomonii digitalelor... eu sint doar biet empirist cu fluxuri si refluxuri in domeniul asta... insa ai dreptate - ia, hai, frate, pe forumul de la vapers!!!

kino, iti dau exemplul meu: persoana F

sint perfect constienta de rau pe care il provoaca analoagele, insa fumez de 22 de ani (de la 18 ani adica) si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa ma las... peste digitale am dat din intimplare, amatoare fiind de tot soiul de gadgeturi... si am inceput sa vaporizez pur si simplu din curiozitate... prima faza nu m-a tinut mult, mai ales ca pe vremea aia pe piata colcaiau niste mizerii de tigari si lichide... dar desi trecusem inapoi pe analoage, urmaream constant ce mai aparea nou in domeniu... si mai si cumparam, foloseam piesele noi o saptamina-doua si iar ma intorceam la gudroane... am reusit, in timp, sa-mi iau cam tot ce a aparut prin Romanica, am inceput sa cumpar si de p-afara, dar de lasat efectiv de analoage n-am reusit... da-mi voie, insa, sa-ti explic de ce:
1. nu mi-am propus, la modul serios, sa ma las.... inca sint in faza in care doar ma joc.
2. de cite ori ieseam la o zeama cu amicii, luam analoagele.
3. dimineata, la prima ora, bagam in gura deseori analoaga, ori secretul este sa-ti incepi ziua cu digitala... in scurtele faze in care nu alternam digitale cu analoage, fiind doar pe digitale, incepeam ziua vaporizind.... apoi scapam haturile si o luam de la capat cu gudronatul.
4. lichidul este un element crucial in pufait... fara un lichid ca lumea, cu nicotina, nu poti renunta la fumat... eu fumam tigari light sau slim, asa ca lichidele care mi-au venit cel mai bine au fost cele low nicotine si non.
5. am prea multe scule... tind sa fac colectii, in loc sa le folosesc.

... asa incit pot spune ca sint persoana C fara fitze + D + constienta faptului ca analoaga e nashpa rau rau rau pentru sanatatea mea.

Insa partea buna este urmatoarea: am colegi de serviciu care s-au lasat de fumat cu digitale. Cum? Si-au inceput ziua cu digitala si au si dorit cu adevarat sa se lase.
Te felicit bluteteam...ajuta-l si pe fratele nicos care m-a perceput gresit.... probabil noi suntem si de-o varsta ... si sunt sigur ca DOCky nu s-ar supara sa ne vada acolo pe toti absolut pe toti...bombanind de minunea secolului...si de minunatele lui realizari.
stai linistita te asigur ca o sa scapi de analoaga incet...incet numai sa iti gasesti produsul pe masura.....eu cel putin 10 prieteni am in urma mea...care de luni de zile nu s-au mai atins de analoage....si nici nu cred ca o vor mai face vreodata ca si mine dealtfel....