Quote Originally Posted by octav View Post
In primul rand, daca nu stii engleza si franceza nu le mai folosi aiurea, pentru ca te faci de ras,chiar daca acum e "cul" sa dai din gura cu accent englezesc sau frantuzesc. Tu nici macar nu stii sa vorbesti limba romana, asa ca abtine-te de la alte comentarii pe forum. Nu sunt obligat sa asist la mutilarea limbei romane.
In al doilea rand, de ce ai intrat la cura? Iti spui Gamer God, nu stiam maestre ca esti gras
On: Imi place Big Tasty-ul de la Mc, iar de la Kfc prefer crispy strips cu sos de usturoi. A gustat cineva shaorma de la ambele fast-food-uri? Care e mai buna?
WOW,man,da recunosc,de ceva timp incep sa scriu foarte repede si foarte incorect !Si ce legatura are Game God cu mancarea ca n-am inteles?Si cine a zis ca sunt gras?Daca vreau sa tin cura,vreau sa slabesc 2-3 kile,nu ca sunt Big Show."Nu sunt obligat sa asist la mutilarea limbei romane" cine te obliga sa te uiti?Hai, gata cu certa,recunosc a fost greseala mea o sa incerc sa scriu mai corect.
P.S:si app la acel Mua,nu am vrut sa scriu pe frantuzeste(moi).Am vrut sa scriu in Lb.Romana.