Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
Senior Member
Eu am apucat aseara sa bag codul, mi l-a validat, numai ca nu le merge in-game magazinul. Important e ca mi-a mers codul. Case senzitive, fara cratime, asa l-am bagat eu si a mers.
Am avut noroc ca nu mi-a facut figurile de la Dragon Age, ca acolo am stat pe capul celor de la EA pana mi-au bagat ei manual extra contentul in contul de EA/PSN
)))
In alta ordine de idei, single playerul pare fix cum au zis in review cei de pe GameTrailers: au incercat ei o abordare mai holywoodiana, dar nu prea le-a iesit atat de bine. Foarte liniar. Poate-l termin azi, sa stiu ca am rezolvat-o si pe asta, sa ma pot baga linistit in multiplayer. Segmentele cu condus+impuscat alte vehicule arata mult mai ok in trailere decat sunt ele de fapt cand joci tu misiunile respective. Eeeh. Multiplayerul o sa-l salveze, asta e clar, dar parca ar fi meritat un single player macar pe masura primei parti. Toootusi, impuscatul parca se simte mult mai fain acum, fata de prima parte, ceva au schimbat, parca alta-i treaba cand dai un headshot acum