Poveste de la ora 6 de pe ProTV, este cat se poate de reala, dar pe langa sunt mii si mii de cazuri. In principal cam peste 50% din cei ce mor de cancer sunt nefumatori...clar ca fumatul este daunator dar este o statistica clara. Am avut colegi nefumatori si colege care din pacate au murit la 30 ani fara sa fi fumat sau cel putin exagerat. Nu vreau sa mentionez nimic cu acest post dar de cate ori aud vreo astfel de poveste tragica prin randul anturajului meu aflu ca in 70% din cazuri nu fumau.
Eu in principiu cred ca tre sa ai o perioada buna de fumat si ca aceasta boala sa fie favorizata si genetic. Am un unchi care baga de vreo 50 de ani tuseste ca naiba dar n-are nimic...cum se explica ?
Acu dupa vreo luna cu mici schiopatari cu analoage ma mir si repet inca o data, ce iese din mine. Clar ca ceea ce iese ar favoriza aceasta boala cumplita daca ar ramane acolo si clar ca daca va sta acolo la nesfarsit la un moment dat va face si rau intr-o forma sau alta. De aceea ma bucur ca am trecut la vaporizare, si acu incerc sa-mi fac stocuri sa nu se mai intample chestiile cu schiopatatul.