Single post: Zeebo, consola de categoria buget

  1. #1 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar

    Zeebo, consola de categoria buget

    Compania braziliana TecToy a anuntat recent o noua consola numita Zeebo, a carui target principal e clasa de mijloc, confrom spuselor presedintelui de la TecToy, Fernando Fischer. Cu un pret de 299 US$, consola este inovatoare printr-un sistem de download al jocurilor printr-o conexiune 3G complet gratuita. Jocurile care vor fi disponibile intial sunt jocul pentru mobil Action Hero 3D, Evil Prey si Quake. Toti realizam ca aceste titluri nu sunt nici pe aproape comparabile cu ce jucam acum pe 360 si PS3, dar Zeebo nu incearca sa concureze cu aceste console, ci incearca sa se impuna pe o piata unde lumea nu isi permite hardware si software scump.

    Zeebo se va lansa in Brazilia cu 4 jocuri preinstalate si planurile arata ca vor fi peste 50 de titluri disponibile pana la sfarsitul lui 2009. Jocurile vor avea preturi intre 10$-30$ si incearca de asemenea sa reduca rata pirateriei, jocurile de pe aceasta consola fiind imposibil de copiat.

    Probabil ni se pare invechit si plictisitor, dar avand in vedere ca in America de Sud internetul nu este ceva comun, ideea de a avea internet gratis pe consola este ceva grozav. Ramane de vazut daca Zeebo va avea succes, desi nu vad motive pentru care nu ar avea.
    Attached Images Attached Images zeebo_console.jpg