Am luat si eu de la radurek o baterie de 380mAh si 5 cartomizoare(pentru cine doreste sa cumpere de la el ,recomand om serios si de cuvant). Prima impresie vis-a-vis de KR : supertare; abur la fel de mult ca DSE901 si mai mult chiar, avantaje maxime in ceea ce priveste bateria...durata mai mare. In ceea ce priveste cartomizorul 30+picaturi adica de 2 ori mai mult fata de un cartus normal + ca nu trebuie sa tot schimbi pe burete, vata sau alte moduri de lipton si tot timpul sa fii ud pe mana de lichide. Avantaje maxime si ca pret (3 cartomizoare app. 1 atomizor) ma gandesc ca 3 tot or tine cat un atomizor. In plus aroma maxima la cartomizor plus aroma constanta. La atomizor tot la 3 aburi mai dadea un rateu cu aroma. Am facut si modul despre care vorbea radu pe vapers forum adica cel cu taiat bateria de DSE901, functioneaza insa cred ca m-am bagat prea tare in ea ca acuma vine prea mult aer cand trag(nu intampin rezistenta de fel e ca si cum as trage dintr-un tub gol). Deci per total foarte multumit de Kr. Deocamdata raman pe aceasta varianta, mai ramane insa de vazut durata de viata a cartomizorului. Probabil ca o sa imi mai iau o baterie si un incarcator de tip tabachera cu acumulator sa am rezerve cand ies la motocross.
Review-ul a fost facut vis a vis de DSE901, cu 510 nu m-am jucat decat cateva zile pentru ca s-au dus ambele atomizoare (gresala mea) si nu am mai luat altele. Un singur dezavantaj la KR are a fi facut din topor adica nici unul din cartomizoare nu este concentric cu bateria (nu se observa rau dar se simte) iar cartomizorul ca sa aiba culoarea alba este invelit cu o banda adeziva iar la imbinare se cam aduna mizerie.
In rest ce sa zic este noua mea e-tigara, foarte multumit dupa 1 zi.
M-am oprit aici cu testatul dupa ce am bagat o gramada de bani in toate felurile de eT si trag o linie cu gandul ca de-acum sa ma duc pe economii, adica 5 cartomizoare si 2 sticlute de RY4 30ml/luna ies de 5 ori mai ieftin fata de cand fumam.
Revin cu impresii.