Quote Originally Posted by morecore View Post
Am luat si eu de la radurek o baterie de 380mAh si 5 cartomizoare(pentru cine doreste sa cumpere de la el ,recomand om serios si de cuvant). Prima impresie vis-a-vis de KR : supertare; abur la fel de mult ca DSE901 si mai mult chiar, avantaje maxime in ceea ce priveste bateria...durata mai mare. In ceea ce priveste cartomizorul 30+picaturi adica de 2 ori mai mult fata de un cartus normal + ca nu trebuie sa tot schimbi pe burete, vata sau alte moduri de lipton si tot timpul sa fii ud pe mana de lichide. Avantaje maxime si ca pret (3 cartomizoare app. 1 atomizor) ma gandesc ca 3 tot or tine cat un atomizor. In plus aroma maxima la cartomizor plus aroma constanta. La atomizor tot la 3 aburi mai dadea un rateu cu aroma. Am facut si modul despre care vorbea radu pe vapers forum adica cel cu taiat bateria de DSE901, functioneaza insa cred ca m-am bagat prea tare in ea ca acuma vine prea mult aer cand trag(nu intampin rezistenta de fel e ca si cum as trage dintr-un tub gol). Deci per total foarte multumit de Kr. Deocamdata raman pe aceasta varianta, mai ramane insa de vazut durata de viata a cartomizorului. Probabil ca o sa imi mai iau o baterie si un incarcator de tip tabachera cu acumulator sa am rezerve cand ies la motocross.
Review-ul a fost facut vis a vis de DSE901, cu 510 nu m-am jucat decat cateva zile pentru ca s-au dus ambele atomizoare (gresala mea) si nu am mai luat altele. Un singur dezavantaj la KR are a fi facut din topor adica nici unul din cartomizoare nu este concentric cu bateria (nu se observa rau dar se simte) iar cartomizorul ca sa aiba culoarea alba este invelit cu o banda adeziva iar la imbinare se cam aduna mizerie.
In rest ce sa zic este noua mea e-tigara, foarte multumit dupa 1 zi.
M-am oprit aici cu testatul dupa ce am bagat o gramada de bani in toate felurile de eT si trag o linie cu gandul ca de-acum sa ma duc pe economii, adica 5 cartomizoare si 2 sticlute de RY4 30ml/luna ies de 5 ori mai ieftin fata de cand fumam.
Revin cu impresii.
Multumiri morecore....si speram sa se convinga si altii, oricum eu o sa parasesc forumul acesta...se pare ca lumea...ia simplele si utilele mele sfaturi ca o chestie personala....

As face o rectificare in ce ai spus tu mai sus....bateria ce ti-am livrat-o este de 280 mAh....iar colantul de pe cartomizor este pus ca bariera termica in situatia in care il folosesti cum recomanda fabricantul... nu cum il folosim noi cu mustiuc taiat de la alte ET uri...