Single post: Kingdom Under Fire II Videos

1. #2 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Seria de jocui Kingdom Under Fire mi-a plăcut și-mi place enorm! Primele două (Kingdom Under Fire: The Crusaders) și (Kingdom Under Fire: Heroes) au avut un story si un gameplay bun+. Apoi a urmat (Kingdom Under Fire: Circle of Doom) care a a avut unele probleme la frame rate, dar �n rest super oki. De abia aștept Kingdom Under Fire II, nu-mi pasă de cum arată vreau doar să continui povestea ...

*jocul Kingdom Under Fire II, defapt este al 4-lea din serie...păcat că n-au respectat cronologia. Dar asta este, se mai �nt�mplă și la case mai mari, și uneori cade bine la storyline (vezi CAPCOM cu seria Resident Evil (Biohazard), ce are 14+ continuări, etc, etc.)

Gameplay-ul seriei Kingdom Under Fire seamănă mult cu cel din jocul Ninety-Nine Nights (primul meu joc de X360). Un joc excelent!, pe care l-am jucat cu placere cap coadă (1k) p�nă mi-au iesit ochii din cap. De abia aștept să apară Ninety-Nine Nights II ...un sample mic jos.

(cei care au jucat N3: Ninety-Nine Nights sunt deja familiarizați cu scena din poză)
    Attached Images Attached Images 954476_20081009_screen001.jpg