Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
ai 2 variante in functie de atomizor:
1.le pui intr--un vas mic si le acoperi in totalitate cu PG( ca idee poti foloseste cutia mica de plastic cu elastice pe care o gasesti la magazin)
2.daca ai atomizor joye 510 pui pg in atomizor si la ambele capete le acoperi cu niste capacele...din cand in cand agiti atomizoru , golesti si il umpli din nou cu PG..vezi ca in paginile anteriore arata un coleg aceasta metoda
nu se fierbe atomizoru indiferent ca folosesti apa, PG sau alceva
bafta
super...

daca folosesc glicerina e same stuff? eu ma gandesc sa iau 1 sticla glicerina si 1 sticla apa distilata... sa combin putin pana cand glicerina devine mai lichida si sa curat prin umplerea atomizorului cu glicerina+apa distilata...

PS: in curand o sa fac si propriul E-lichid , 100% natural... adica din glicerina si apa distilata... vreau sa incerc si cu nicotina... problema e ca nicotina pura (ce o pot extrage usor) este EXTREM de toxica si daca pica 2 picaturi pe mana va salut pe toti de la morga... pe langa asta , nu stiu concentratiile de nicotina asa ca nu ma risc..

in cel mai bun caz cumpar niste E-lichid ecopure kristal (36 mg nicotina la 20 ml juice) si combin cu glicerina proprie si apa distilata. la arome nush ce sa spun... nu prea am de unde sa iau aroma de tutun in cantitati de genul 100 ml pentru productie...

deocamdata imi e f frica sa fac nicotina asa ca am e lichid cumparat... care oricum cred ca tre sa l diluez cu niste apa distilata pentru ca e prea puternic pentru mine