Single post: Tigara electronica
-
12-03-2010 23:49 #2955 SP
Member
e lichid
de vreo 3 ore am stat la combinat lichide...
am avut asa....
1 sticluta glicerina CAMEL high 18 mg nicotina...
1 sticluta glicerina VANILLA hig 18 mg nicotina,,,
am cumparat de la farmacie glicerina pura (helpnet prietenul tau) si am mai diluat putin solutiile incat am obtinut 2 sticlute de 10 mg CAMEL si VANILLA cu aproximativ 10 mg nicotina ... adica undeva medium spre low... exact ce mi trebuie mie... appp... am tigara electronica de 1 sapatamana si deja nu mai suport mirosul de tigara normala si am trecut de la nicotina MEDIUM spre nicotina LOW.... in curand sper sa iau cu nicotina 0 si apoi sa ma las si de digitale si sa pun in spate acest obicei nesanatos cu totul...
ce nu am spus
din ce a ramas am combinat CAMEL cu VANILLA , am mai adaugat putina glicerina si am obtinut un lichid undeva sub 10 mg nicotina... ala il pastrez pentru cand termin cele 2 flacoane... POATE atunci o sa fiu pregatit pentru si mai putina nicotina...
sper sa incerc si sa mixez un ECOpure Kristal lichid (36 mg nicotina) cu ceva glicerina si sa obtin o substanta medie spre low... problema ar fi aromatizarea... nu prea gasesc arome naturale care sa intre in compozitie... dar om vedea...
pana atunci spor la vaping...
si sa nu uit... am curatat atomizorul la un dse 901... era overflowed de e lichid... acum pufane ca un nebun
... asa ca nu uitati de mentenanta.