Single post: Tigara electronica
-
13-03-2010 18:43 #2983 SP
Member

Originally Posted by
drbarsan
Pai sa sti ca diluasem un flacon de lichid 24 mg/PG cu unul fara nicotina/VG si e destul de "subtirel"lichidul rezultat.Oricum am scos vechiul atomizor de la "baita" si l-am pus pe acela nou sa vad poate ii ia PG-ul gustul!
VG e uleios doar daca il lasi asa cum este... sau doar daca mai pui glicerina...
daca combini PG cu VG iese subtire si naspa.
daca vreti o reteta va pot ajuta...
cumparati asa: 1 sticluta de ecopure KRISTAL lichid (are 36 mg nicotina...deci f multa si nu are gust) , apoi cumparati 2 sticlute de camel sau tabaco tot pe nicotina... astea au 18 mg... le combinati si o sa aveti 30 ml cu aproximativ 24 mg nicotina...tot cam mult... ideea e ca acum aveti si gustul dorit... apoi cumparati glicerina de la farmacie... si combinati ceo 30 ml de 24 mg nicotina cu 10 15 ml (dupa cat de tare doriti) de glierina pura... ideea e ca o sa aveti undeva la 40 45 ml de substanta cu un grad de nicotina cuprins intre 14 si 18 mg (dupa cum doriti)
o sa va coste ceva banuti dar asa stiiti ca aveti ceva de calitate pentru o perioada mai mare de timp...
momentan ma gandesc la o noua ecig...am cautat reviews pe net la greu... dar nu prea pot sa ma decid... parca mi as face un 510 XL... dar e cam mare pentru mine... in versus cu 510 am pus evolution.. care e premium asa... doar ca ma deranjeaza faza ca se opreste daca tragi mai mult de 5 secunde (se opreste pentru 2 minute)
stie cineva daca joye510 se opreste automat? eu vreau versiunea cu baterie automata... si mai important... stie cineva daca un joye510 e fiabil la atomizor? aia de la evolution se lauda cu un atomizor smecher si in reviews la fel...