Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
15-03-2010 13:34 #3126 SP
VIP Member
drik - am discutat la telefon. A sunat colega mea, nu a primit raspuns si a onorat urmatoarea comanda, in ordine.
N-are legatura cu Romania, nu ai raspuns cand am sunat.
Noi ne asumam vina daca doresti si inteleg ca e frustant sa nu primesti produsul comandat, dar chiar luam in ordinea in care primim comenzile. Daca nu primim raspuns, trecem mai departe. Daca mai este stoc, revenim si mai incercam sa sunam. Mai ales pentru o editie limitata recomand precomanda pentru ca se epuizeaza repede.
Repet: ai dreptate, ne cerem scuze, dar nu putem suna de foarte multe ori, timpul este limitat si incercam sa onoram cat mai repede comenzile.
---------- Post added 15-03-2010 at 12:35 PM ----------

Originally Posted by
enigma97
Si eu am avut o experienta destul de neplacuta

cu gameshop am comandat GTAIV si am asteptat cred ca 2 saptamani pana mi-a fost confirmata comanda(asta dupa ce am apelat la Razvan)desi eu sunam in fiecare zi sa intreb de joc.
Da, GTA IV a avut o perioada cand a intarziat. Nu e nevoie sa suni in fiecare zi, te contactam noi telefonic cand produsul este din nou in stoc.
Anul acesta scoatem produsele de pe site daca nu avem o data apropiata la care va reveni in stoc astfel incat sa nu inregistram precomenzi pe care sa nu le putem onora intr-un timp rezonabil.