Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
Member
]Da, super tare, am trecut de faza cu " avut grija de K/D" si joc pt fun, pt asta sunt jocurile, am ras cu pofta, Cosmine, te-am vazut asa rosu si am zis ca esti martian, m-am gandit ca e un trofeu nou, omoara extraterestrul, scuze man.Faza aia cand te intreceai la fuga cu un "coleg de-al nostru pt tanc a fost superba, eu eram in spate si ma uitam cum alergati voi unul langa altul cu scopul de a ajunge unul dintre voi primul la tanc de parca erati la proba olimpica de sprint , pe ultima "turnanta" il vad pe ala cum sprinteaza ia tancul si pleaca in tromba sa nu cumva sa te urci cu el, am ras de m-am tinut cu mainile de burta.
La SDM cu Hard on il tot auzeam pe Wickyz cum ii apostrofa pe inamici ca nu fac altceva decat sa campeze, ca e nasol pe Hard pt ca e usor sa omori adversarul, ce era la gura lui...ca in finalul jocului sa dea cam 5-6 cutite si sa concluzioneze: " hai ma ca a fost bine".