Single post: Tigara electronica
-
16-03-2010 22:50 #3060 SP
Junior Member

Originally Posted by
vladtheodor
Am observat

Pacat ca sint iesit de mult din afaceri dar de aburit tot le mai aburesc

Mai am si eu patru sticle goale de 30ml, cine doreste sa vina intr-o dimineata la metroul 1 Mai sa i le dau degeaba.
Am avut multe de 10ml de pe bestecig (de la Lucian) dar, ori le-am dat, ori aruncat - nu mai am.
Apropo: Bateriile automate sint bune ca au limitare in secunde la inhalare excesiva si protejeaza mai mult atomizorul - viata lui e mai lunga.
Din pacate sint unele foarte sensibile de se activeaza din orice la zgomote, vibratii etc si pot activa incalzirea filamentului cind nu te astepti.
Deci fum putzin dar durata mai lunga a vietii atomizorului. Renteaza !?
Ar fi bun un review cine foloseste baterii automate...
Doar baterile KR808 au implementata functia de temporizare a inhalari la 6 secunde(automate sau manuale) Cele Automate de 280 mA au ca senzor tot microfon ca cele de 510 dar nu au dezavantajul sa se activeze la zgomote sau curent de aer invers(adica sufland din partea conectorului)...foarte sensibile dealtfel si necesitand un minm efort la inhalare....chiar rezistente si la lichidul scurs accidental in interior deoarece circuitele electronice ale senzorului si cele de comanda aflandu-se in fata in zona ledului...e un model de baterie Perfecta.
nu insa aceeasi chestie este si la cea de 380 mAh.