Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
17-03-2010 11:17 #3073 SP
Member
@adn1968 eu zic ca un atomizor folosit cum trebuie te tine minim 3-4 saptamani, Joye 510 care il am acum este a doua tigara electronica pe care am cumparat-o, prima fiind un e-health folosit 3 zile, deci nu am multa experienta in ale et, si nici nu l-am folosit complet cum trebuie, dar totusi maine atomizorul 510 face o luna de folosinta zilnica (nu i-am facut niciodata baie in PG, am schimbat 4 lichide pe el, l-am inecat de o gramada de ori, l-am folosit la 9V la un adaptor de priza, am mai dat tigara pe la prieteni care nu stiau s-o foloseasca si au tinut-o aprinsa fara sa traga). Bottom line: a fost destul de abuzat atomizorul, si totusi m-a tinut o luna. Nu cred ca e o diferenta de fiabilitate intre 510 si 510 XL.
Apropo de 510 XL: consuma mai mult curent decat al' micu'?
@Monky Welcome Back! 
P.S. Propun sa facem un forum numai despre tigara electronica, cum e ECF, numai ca in romana. Eu am putina experienta cu SMF (am avut un forum despre xbox, dar nu a prins), si sigur se mai gasesc membri care pot ajuta cu cate ceva.