Quote Originally Posted by NovAlex View Post
OK nicos mersi mult . O sa-ti las o sticluta doua
cu placere..te rog 2

---------- Post added 18-03-2010 at 01:32 AM ----------

Sunt fericitul posesor al pretiosului.produs de docky.
Nu stiu cum sa incep la descrierea..sa incep cu avantajele functionale sau cu cele estetice?..enumar cateva din avantajele lui pt ca nu am avut timp sa-l testez decat 7 ore :
1)arata superb, nichelat tip satinat
2) nu aluneca din mana
3)mana nu lasa amprente ceea ce e foarte bine pt cei a caror maini transpira
4)senzatie super placuta la atingere
5)buton pe senzor placut la atingere pe care il apesi usor , fin fara efort
6)buton care se activeaza doar in contact cu amprenta degetului( evitati activarea la apasarea accidentala daca il tineti in buzunar)
7)4 gauri speciale de ventilatie ceea ce inseamna o protectie in plus a bateriei si a utilizatorului + protectii multiple pentru bateria li-ion..am vazut multe videoclipuri cu ce inseamna o explozie a bateriei:
8)generarea de aburi foarte generosi pe care nu am reusit sa-i produc cu alte tipuri de et
9)gust mult mai placut si mai persistent.
10)taria lichidului se simte mult mai bine
11)atomizoarele care sunt mai vechi si care produc mai putin aburi cu alte ET ,cu acest produs produc aburi mai mult ca la inceput
12)baterie li-ion ce inseamna ca poti sa o incarci oricand fara a fi necesara descarcarea ei completa
13)bateria li-ion are o durata mai mare de viata
14)baterie de 2400 mA

dupa 1 an si 6 luni de vaporizat pot spune din suflet ca e produsul perfect in ET
astept cu nerabdare capsula de e lichid care dupa pana mine atasat acestui produs va fi punctul culminant in ET