Am achizitionat recent prima mea tigare electronica ... nu pot sa spun ca nu sunt multumita dar sunt convinsa ca e loc si de mai bine .. asa ca vin cu rugamintea fierbinte sa ma ghidati si pe mine in achizitionarea unui kit potrivit mie ca sa ma pot bucura pe deplin de aceasta inventie atat de potrivita tarii in care urmeaza sa ma mut unde e interzis fumatul PESTE TOT si e al naibii de frig deci a iti permite sa iesi la -25 de grade afara pentru o tigare este exclus
Ok, destula vorbarie, am luat un RU 85 de test .. e ok .. numai ca nu face suficienti aburi pentru gustul meu .. as vrea o tigare mai lunga si alba cap coada, dar care sa scoata aburi precum furnalul . Problema e ca mi se pare ca trebuie sa trag prea tare din ea pentru un rezultat satisfacator si dupa o vreme ma cam dor falcile plus ca la fiecare inhalare scoate un sunet destul de tare si enervant ... incearca sa imite sunetul unei tigari obisnuite care arde numai ca e prea tare si stresant ... parca e sarpe
Lichidul a fost marlboro high si desi la primele fumuri e mai mult decat ok .. dupa sa zic 5 fumuri .. scade subit in intensitate .. in schimb aroma cartusului e de vis
Luand in calcul ca sunt o fumatoare inraita (bat orice recorduri .. mi s-a spus ca fumam si in somn imi trebuie presupun un kit serios si oscilam intre 901 si joye .. poate are timp unul din veteranii acestor dispozitive sa ma ghideze si pe mine in directia cea buna. Mai mentionez ca nu am (inca) intentia sa ma las de fumat doar caut o alternativa placuta si mai sanatoasa pentru mine eliminand .. toate neplacerile cauzate de o tigare obisnuita (fum, miros, scrumiere ... stiti voi )
Mii de multumiri anticipate.