Quote Originally Posted by Szergiu View Post
Slabut
glumesc
facem un top sa vedem care are mai mult campionu se stiesplitfirelol
eu in zilele astea am facut 8974 hituri doar de la produniverse din care vreo 3k is pending si restul paid
maine cred ca dau comanda de PSP ...iar acum am bani de unul"decent" nu cu hana montana
stiu ca ii destul de slabut . da in prima zi am facut numa 1000 de hit-uri . in a doua 3000 si in a 3a 1500 . Data viitoare o sa fac minim 2500 pe zii . Glumesc .
anyway ... nu stiti un dealer/seller sau cum sa ii mai zic care trimite ps3-uri in Romania ? Am cautat pe amazon dar majoritatea is US only . Ma gandesc ca poate daca ati cumparat de la ei un ps2 sau alta consola , poate au si ps3-uri de vanzare . As ramane dator daca m-ati ajuta cu un link sau ceva . Sau daca nu , atunci ce e de facut ? sunt useri pe CG care pot sa aduca produse din SUA in Romania ? (contra cost bine-nteles )

L.E.
Quote Originally Posted by cRs View Post
am si eu o intrebare pt voi. Cum ati completat la date astept incat sa nu fiti prinsi ca nu sunteti din US ?
am cautat pe google o pizzerie din California . Am luat de acolo adresa si numarul de telefon . Am cautat zip code-ul Californiei si voila ! Am avut cont de US