Single post: Tigara electronica
-
19-03-2010 08:37 #3129 SP
Member

Originally Posted by
Crouella
In primul rand buna seara. Sau buna dimineata? Irelevant.. Citesc forumul acesta de ceva vreme si am si facut recent, adica de vreo cateva ore bune, un cont, sa pot sa ma arunc si eu in randurile "aburitorilor". Momentan fumez "analoage", dupa cum le numiti voi, adica 1 pachet pe zi. Vreau sa ma las de tigari dar nu vreau sa ma las de tot. Asta inseamna ca ador sa fumez dar vreau sa o fac mai sanatos, mai "trendy", mai putin costisitor si cel mai important mai putin "mirositor, imbacsit, enervant" pentru cei din jur. Asa ca, dupa lungi si extenuante cautari am ajuns la 2 tipuri de e-tigari care cred ca mi s-ar potrivi. Aici am nevoie de ajutorul vostru: Janty Mini Fogger sau DSE 901?? And this is the quesion.. La amandoua imi place varianta neagra. Nu stiu ce sa aleg si daca vine vorba de Mini Fogger, e simplu fiindca au un singur distribuitor "oficial". DSE 901 in schimb ma cam baga in ceata fiindca oscilez intre 2 magazine virtuale.. Ideea e ca avand o fetita de 1 an si 9 luni nu imi permit sa arunc banii pe un produs aiurea asa ca astept cu nerabdare sfaturile voastre.
iti recomand joye 510 in varianta mini sau xl sau pretiosul ( care merge cu atomizor de joye510).