Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
20-03-2010 21:02 #3158 SP
Junior Member

Originally Posted by
digital_smoker
cateodata e mai bine sa te dai cu ce e nou...
eu asa cred cel putin. in 20 de ani cred ca tigarile vor fi sauper scumpe sau interzise. parerea mea strict personala.
nimeni nu a spus ca ET nu va avea viitor...iar analoagele sunt si vor deveni mult mai scumpe...accizele fiind imense...de interzis nici o sansa.
intotdeauna cand apare ceva nou vor fi si voci care vor denigra avantajele, dar mai presus de orice este vorba de prejudecatile de care ne lovim zilnic.
eu cand am luat Pretiosul,toti de la birou se uitau ca la urs,putina educatie si informare nu strica, acum s-au obisnuit.
vaporizez din el toata ziua...gandestete cum se uita la semafor cand ma vad ca pufai,au fost uni care m-au oprit si intrebat....au auzit si vazut ET dar se lovesc da prejudecati,le este frica sa nu isi strice imaginea...la ei nu mai conteaza avantajele. analoage fumeaza toata lumea,ET un procent nesemnificativ (momentan).
PS.
eu cand am trecut pe ET am facut-o din considerente strict financiare, si crede-ma ca financiar o duc bine,dar cand vedeam 10-12 ron pachetul de analoage ,ma apucau toti d.....
deja industria ET a ajuns la o cifra de afaceri de 100 mil dolari pe an.
este un forum ....parerea fiecaruia conteaza