Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
22-03-2010 16:43 #3194 SP
Junior Member
majoritatea NU sunt interesati de manual... poate doar cei profesionisti , dar acestia o ard cu dalea mari... cei mai multi vor automat si slim... ca pana la urma e vb si de fashion...[/QUOTE]
eu nu am vazut nici un vaper "profesionist". pe care vezi tu profenionist pe aici?
de la inceputul forumului pana acum si sigur se vor gasi in continuare multi care nu sunt impacati la capitolul autonomie baterie si n-au chef sa care o trusa de scule plina de baterii.
fireste ca unele nu sunt placute la vedere, ditamai Torch MOD'urile sau nicoboxurile/nicostickurile sau alte traznai mai minunate pe care le-am vazut, dar conteaza ca-si indeplinesc scopurile si sunt practice. pana vor aparea pe piata baterii cu plutoniu care sa te tina o viata si sa fie de dimensiuni minore sunt vaporizatori gramada care le folosesc fara sa le pese de inapoiatii care fac comentarii superficiale fara noima in baza aspectului.
si chiar la tine ce mai conteaza aspectul, doar in curand te vei lasa si de electronice
(daca-mi amintesc bine dintr-un post cand diluai lichide)