Single post: Tigara electronica
-
22-03-2010 17:46 #3198 SP
Member

Originally Posted by
traznet1984
majoritatea NU sunt interesati de manual... poate doar cei profesionisti , dar acestia o ard cu dalea mari... cei mai multi vor automat si slim... ca pana la urma e
vb si de fashion...
eu nu am vazut nici un vaper "profesionist". pe care vezi tu profenionist pe aici?
de la inceputul forumului pana acum si sigur se vor gasi in continuare multi care nu sunt impacati la capitolul autonomie baterie si n-au chef sa care o trusa de scule plina de baterii.
fireste ca unele nu sunt placute la vedere, ditamai Torch MOD'urile sau nicoboxurile/nicostickurile sau alte traznai mai minunate pe care le-am vazut, dar conteaza ca-si indeplinesc scopurile si sunt practice. pana vor aparea pe piata baterii cu plutoniu care sa te tina o viata si sa fie de dimensiuni minore sunt vaporizatori gramada care le folosesc fara sa le pese de inapoiatii care fac comentarii superficiale fara noima in baza aspectului.
si chiar la tine ce mai conteaza aspectul, doar in curand te vei lasa si de electronice
(daca-mi amintesc bine dintr-un post cand diluai lichide)[/QUOTE]
nu vad ce legatura are lasatul meu de tigari cu ce am scris mai sus despre un trend.
eu inca pufan la glicerina cu 10 mg nicotina... ce e culmea , ca la munca fumez maxim 100 de pufuri pentru ca nu am timp si nu e nici o problema...
si ard tot acelasi dse901. aceleasi baterii , alt atomizor.