Kratos: bine ai venit. Eu din cate stiam, cantitatea trecuta pe pachetele de tigari este pentru o tigare. Cu alte cuvinte, un pachet cum ai tu ar veni 8mg de nicotina. In manualul tigarii electronice cumparate de mine, specificatia la cartuse este de felul urmator:

HIGH (nicotina 6.5mg)
MED (nicotina 5.0mg)
LOW (nicotina 4.0mg)
NO (nicotina 0mg)

Tot in manual e specificat ca un cartus "rezista" cam la 100 de trageri (si nu 140 cat am citit prin alte parti). You do the math, alegand ce fel de concentratie preferi. Eu momentan folosesc HIGH si MED, dar sper sa trec pe LOW si NO cat de curand.

Referitor la cantitatile de pe pachetul de tigari, poate cineva mai "cunoscator" ne poate spune daca intr-adevar sunt per tigare sau per pachet, sa-mi confirme sau infirme ce-am spus mai sus.

Cat despre diverse cartuse, probabil ca sunt produse diferite, nu stiu sa-ti spun sincer. Desi este un singur producator chinez care are patent la asa ceva, vad ca exista zeci de firme care folosesc aceleasi componente, dar in diverse moduri. Marimi diferite, design diferit, insa conceptul, lichidul acela pare a fi acelasi lucru la toti. Probabil ca e singura metoda prin care sa te faca sa depinzi de un anumit model/producator. Cred ca in curand vom vedea chiar nume de tigari reale pe cartusele de tigare electronica (mai bine ii zicem e-tigare, ca e greu de scris ditamai polologia). Cam atat pentru astazi, va parasesc si eu.

P.S. Deja sunt la al treilea cartus