Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
30-03-2010 01:58 #1342 SP
Member
Credeam ca asta e dotarea standard care vine cu M60. Dar da, ai un punct de vedere destul de bun.
Am jucat asta un meci foarte misto, stateam intr-un Blackhawk in locul gunnerului si nu prea faceam treaba, cand am trecut pe scaunul din spate, norocul meu ca aveam M60ul cu mine. A fost ca in filme elicopteru survola o zona, gunneri le dadeau niste "Get Some" si eu snipam cu M60ul. S-a lasat cu "Let the bodies hit the floor".
Am jucat astazi cateva meciuri foarte interesante cu VSS si mi-a placut enorm arma. Foloseam scope normal,extra ammo si magnum ammo. Merge jucat si cu ACOG pe hartile CQB dar e noevie de un Assault care sa va dea ammo. Arma mi se pare mult mai eficient decat un SVU sau un Type 88 doar ca e ceva mai "tricky" de folosit. Ideea e sa trageti bursturi de 2 gloante (merge si cate unu dar preferabil 2 deoarece primele 2 se duc perfect pe tinta, al 3-lea fiind complet aiurea). M-am obisnuit cu ea tragand gloante in gold si urmarind cate trag la ammo counter. Daca stapaniti arma e ceva mai buna ca un SVU sau Type 88 la long range si muuuuult mai buna la close range (full auto). Unicul dezavantaj ar fi ca intr-o situatie de panica ii pierzi controlul si ca esti super dependent de Ammo Box (chiar si cu extra ammo). Anyways, incercarti arma daca va place Type 88 si SVU.