eu am fost dezamagit cand am vazut tinta de pe lmg-ul de inceput la medic si nu am rezistat mult. si in plus nici nu vad rostul sa joace toata echipa medic cand e plin de tancuri si elicoptere. Chiar si ca assault joc destul de rar pe Rush pt ca nu prea ai posibilitati de a distruge tancuri si elicoptere (doar cu stationary at). De aceea prefer sa joc inginer cu ump-ul si rpg-ul si sa vad ce pot face ca sa ajut echipa.

Desi multi ar fi tentati sa zica ca foloseste sabia lui Stefan cel Mare, M_o_B_u ma tot secera intr-o seara cu m60-ul ala. si pe mine ma enerveaza arma dar face parte din joc. ca medic am jucat vreo 3 minute cand am luat un kit de pe jos si am dat un revive dupa am murit . dar il las la urma cand nu mai am ce debloca. deocamdata doar inginerul e complet. Inginerul si tancurile ma tin in jocul asta lipit de ecran. Poti avea niste tactici foarte interesante cu tancul pentru ca poti sa il bagi prin copaci , prin case mai slabe, pe malul apei si poti sa iti iei inamicul prin surprindere.
Poti sa dai si Head-shot-uri cu Heavy gun-ul, vorbesc din experienta.si nu e nimic mai frumos decat sa il vezi pe unul din alt squad cum iti fura tancul cand cobori sa il repari sau sa le spui la coechipierii din tanc sa coboare dar deja sa fim toti scrum . Pana la urma si jocurile astea pe consola sunt o alta modalitate de a te relaxa. La cei mai multi dintre noi nu au legatura cu cariera profesionala , doar pentru distractie.
Asa ca sa nu ne mai certam cine ce arme foloseste( sa nu uitam adevaratele certuri legate de UMP si GL in MW2 sau de cutitari care distrugeau psihic o echipa intreaga.) si sa ne jucam ca doar au aparut niste harti noi.....