O consider harta noua , pt ca ce am avut noi pana acum de pe Laguna Presa ( conquest + SDM) poate fi considerata doar "o baza " din Rush . Era previzibil oarecum ca vor debloca inca un mod de joc pe harta asta pt ca avea potential .
Ma gandesc daca au cum sa faca Rush pe Atacama Desert ....si nu cred ca se preteaza daca nu aduc ceva modificari substantiale . Ar mai merge poate un SDM , dar putin fortat , pt ca zonele urbane sau zona cu vapoare sunt prea mici iar sa includa 2 din zonele astea mi se pare prea mare .
Chiar, ca mi-a trecut acum prin cap ....WTF !!! Ce cauta 2 ditamai vapoarele in desert ....???
Fac pariu ca urmatorul Map Pack va avea Rush pe Panama Canal
Cat despre baietii cu M60 nu mi se pare cine stie ce smecherie .Singurul mare avantaj care il vad la LMG-uri este faptul ca au multe gloante si daca ajungi sa flanchezi sau sa "iei pe la spate " ( ) 5-6 oameni ii poti curata lejer pe toti . Am deblocat la Medic doar pana la M60 sa joc si eu cu el , sa nu mor prost sa vad de ce se plange atat lumea . Si pot spune ca prefer oricand M14 , M16A2, Abakan , M416 ,M95 ...bla bla bla ...ce sa mai, aproape toate imi plac si mi se potrivesc mai mult .
Daca n-am lag ii curat imediat pe medici , n-am nici un stress .
Eu nu inteleg de ce a inceput lumea sa se scuze ca joaca cu M60 sau Medic ....WTF ...
Toate armele sunt bune (oarecum ) daca iti adaptezi stilul de joc in functie de arma ....daca joci mult cu ea si o cunosti bine .
O chestie dubioasa din joc mi se pare asta :
Cum sa poti face asa ceva cu un shotgun ? OMFG ....
---------- Post added 30-03-2010 at 03:22 PM ----------
LE : Am gasit si cu Atacama Desert ala si cu vapoarele din desert ....