Sunt mai nou prin curtea scolii , asa ca nu dati cu pietre.Urmatoarele sunt jocurile jucate in ultimele doua saptamani , in ordine cronologica.

Uncharted 2 9/10:

+ story , sound&gfx , multiplayer , rejucabilitate buna (l-am inceput din nou dupa ce am terminat Gow3 )
- actiunea este on/off ( portiuni cu prea multa , si parti cu platforme plictisitoare ) , prea intuitiv la puzzle-uri ( parca e facut pt copii ... ca si restul jocurilor dealtfel , dar asta intr-un episod viitor )

God of War 3 9/10 :

+ frumos de brutal ce e manca-l-ar mama lol ; sound&gfx ( cu exceptii,vezi mai jos la - ) ;
- rejucabilitate slaba ,cu tot cu arenele si challenge-urile - vezi gramada de oameni care il vand dupa ce l-au jucat odata ; naste frustrari in anumite locuri (m-am enervat mai rau ca in primele cateva ore din Demon's Souls) ; din cauza hype-ului excesiv creat in jurul lui , te cam lasa cu gura amara dupa ce il termini ; legat de grafica , cred ca trebuie sa le explice cineva celor de la SCE ca nu e nevoie de bump mapping pe ORICE textura/suprafata din joc .Poate sunt eu mai pretentios , dar totusi...

P.S. Chiar daca am pus mai mult la - la Gow3 nu inseamna ca e un joc rau , dar dupa primele doua parti parca te astepti la mai mult , iar finalul lacrimogen e ca nuca-n perete... parerea mea.