Bioshock - 9.5/10 - 910/1100 ( am ratat niste benzi, nu stiu exact care/cate si inca n-am jucat jocul pe hard - mai este un secret achievment de 100 - din cate am citit trebuie sa termini jocul fara sa folosesti vita chambers, eu l-am jucat pe dificultate mica si am murit o singura data, cand m-am blocat intrun colt intre un big daddy si o turela cu rachete ... m-au decimat instant)

Mi-a luat cam 3 zile - cateva ore pe zii de jucat, m-am blocat fix la sfarsit (nu gaseam 2 din cele 3 little sisters din ultimul nivel, a trebuit sa bag botul intr'un ghid walkthrough) si dupa cum am zis si mai sus n-am gasit toate inregistrarile evident le-am ascultat pe toate pe care le-am gasit, pentru ca sunt EXTRAORDINARE !!! mi-au placut ENORM si adauga "atmosferei jocului" - cu ocazia asta o sa rejoc jocul pe hard si o sa caut mai "minutios" inregistrarile. (culmea e ca tonicurile le-am gasit fara probleme, la fel si little sisters in afara de ultimele 2)

Oricum recomand jocul tuturor celor carora le place atmosfera anilor '50-'60 din statele unite - (atmosfera care se regaseste si in Fallout 1 si 2 - 3 inca nu am jucat) - reclame, mobilier etc

Jucati'l cu incredere - e un MUST HAVE pe Xbox 360 / PS3 si PC.