Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
01-04-2010 22:29 #3289 SP
Member
asd
am eu o intrebare pentru voi.
ce modele de ET ati incercat pana acum? care sunt plusurile si minusurile fiecarui model incercat?
o sa incep eu ...
prima mea tigara electronica a fost dse 901... Parere buna generala despre 901.. bateriile sunt ok , se declanseaza foarte usor si nu tre sa ti sugi plamanii ca sa se aprinde ledul. Totusi nu tin foarte mult incarcate. Atomizorul e respectabil dar nu spectaculos , vapori ok dar nu sunt nori.
a 2 a tigara incercata a fost kr 808 d 1... cu cartomizor. baterie exceptionala , tine mult incarcata si nu se activeaza aiurea. cartomizorul e un produs foarte bun cu toate ca nu scoate acelasi volum de abur. Totusi am ramas impresionat de faptul ca satisface foarte bine nevoia de nicotina.
a 3 a tigara a fost 510.. nu a fost a mea , am folosit tigara unui prieten cam 1 zi. bateria slabuta , plus ca nu poate fi folosita la volan din cauza ca e manuala. vapori foarte buni si densi.
a 4 a tigara a fost dse 108... la fel... folosita de la cineva pentru 1 zi. am fost impresionat de aburi cat si de cartusul foarte mare.
dupa toate cele 3 incercate pot sa spun cu mana pe suflet ca tigara perfecta este o combinatie intre cele 3. Ce as prefera eu... Un cartomizor KR 808 cu aburi de 510. cu o baterie kr 808 dar care sa se activeze exact ca una de dse 901 si un cartus DSE 108.
E posibil ca in curand sa ma apuc de reviews filmate pentru a va putea arata produsele in detaliu si a va spune parerea mea.
Cred , personal , ca urmatoarea tigara electronica care va sparge piata va fi tigara cu cartomizor 100% lichid , poate din plastic gros transparent pentru a se vedea lichidul si care va avea o capacitate de 3 4 mililitri si va fi 100% de unica folosinta. Cine va reusi sa faca un asemenea cartomizor va face foarte multi bani.