am eu o intrebare pentru voi.

ce modele de ET ati incercat pana acum? care sunt plusurile si minusurile fiecarui model incercat?

o sa incep eu ...

prima mea tigara electronica a fost dse 901... Parere buna generala despre 901.. bateriile sunt ok , se declanseaza foarte usor si nu tre sa ti sugi plamanii ca sa se aprinde ledul. Totusi nu tin foarte mult incarcate. Atomizorul e respectabil dar nu spectaculos , vapori ok dar nu sunt nori.

a 2 a tigara incercata a fost kr 808 d 1... cu cartomizor. baterie exceptionala , tine mult incarcata si nu se activeaza aiurea. cartomizorul e un produs foarte bun cu toate ca nu scoate acelasi volum de abur. Totusi am ramas impresionat de faptul ca satisface foarte bine nevoia de nicotina.

a 3 a tigara a fost 510.. nu a fost a mea , am folosit tigara unui prieten cam 1 zi. bateria slabuta , plus ca nu poate fi folosita la volan din cauza ca e manuala. vapori foarte buni si densi.

a 4 a tigara a fost dse 108... la fel... folosita de la cineva pentru 1 zi. am fost impresionat de aburi cat si de cartusul foarte mare.

dupa toate cele 3 incercate pot sa spun cu mana pe suflet ca tigara perfecta este o combinatie intre cele 3. Ce as prefera eu... Un cartomizor KR 808 cu aburi de 510. cu o baterie kr 808 dar care sa se activeze exact ca una de dse 901 si un cartus DSE 108.

E posibil ca in curand sa ma apuc de reviews filmate pentru a va putea arata produsele in detaliu si a va spune parerea mea.

Cred , personal , ca urmatoarea tigara electronica care va sparge piata va fi tigara cu cartomizor 100% lichid , poate din plastic gros transparent pentru a se vedea lichidul si care va avea o capacitate de 3 4 mililitri si va fi 100% de unica folosinta. Cine va reusi sa faca un asemenea cartomizor va face foarte multi bani.