Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
Se pare ca THQ se axeaza puternic pe noua tehnologie, au anuntat jocuri pentru Move si acum vad ca o fac si pentru Natal. Ce sa zic numai cuvinte de lauda pentru o viziune atit de diferita.
Ce sa faca si THQ, poate s-a saturat sa-i cumpere pe toti, s-a saturat de concedieri si se directioneaza spre chestii care pot aduce $$$ reali.

Primul care iese cu "mouse" replacement in shootere - ala il iau. :-)
... Si nu cred ca va fi Natal. Dar nici de Move nu sunt (inca) convins ca merita.

Quote Originally Posted by CrysMM View Post
... Ce se vor face cei care nu vorbesc binisor engleza? Cum o sa se uite Milo la ei? Va spun eu, cu repros. Ce va face Milo daca se dezbraca cineva in fata lui? Se va rusina? Va holba ochii? Se va intoarce cu spatele? Mai am cel putin o mie de curiozitati....
Bine zis. Poate apare versiunea in Romaneste ?
Sau poate MS se gandeste ca gesturile sunt "universale" la fel ca limba engleza si nu trebuie sa localizeze decat meniurile.
Primul pas ar fi sa nu-i zica Milo mai degraba Mihai sau Mircea si sa implemeteze realist reactii specifice romanesti.Romanian profanity - Wikipedia, the free encyclopedia

Cea mai desteapta miscare pt SONY va fi sa iasa cu Move dupa Natal, si sa arate ca face tot ce nu poate MS.