sunt pasionat de airsoft, dar in ultimul timp nu am preaa avut ocazii sa ies pe camp.
ma bucur ca a-ti deschis threadul acesta.
pe airsoft.ro aveti regulamentul care va pune in tema cu tehnica, REGULILE, tactica si posturile care trebuie acoperite intr-un joc de airsoft.
eu sunt pe postul de sniper, dar nu e asa grozav ca si in filme ( viata bate filmul). avand in vedere ca fiecare incearca sa fie cat mai tehnic si mai strateg trebuie gasit si staaaaaaaaaat mult la panda pana sa ai ceva in vizor. e mai simplu cand esti in echipa care este cautata. de asemenea sunt o gama mult mai variata de tipuri de joc...si pe bune merita.
acum legat de replica ce o posed e o TANAKA M700 accesorizata cu luneta si red-dot. este pe gaz garniturile si piesele interne sunt de calitate superioara. replica in china costa aprox 470$+taxe, dar avut rabdare si am cumparat-o ,de la cineva care a dat-o ca s-a plictisit de sportul asta, mult mai ieftin. am in plan la ea un mic upgrade sa fie si mai nervoasa.
costurile pentru practicarea acestui sport sunt piperate,cel putin pentru bugetul meu, dar am o slabiciune pentru iesitul si miscarea in aer liber si ,nu ma ascund, pentru arme de lupta :d
cel mai bine pentru inceput sa va ghidati spre cateva arme ieftine ( poate SH cu conditia sa le testati personal sa vedeti daca va ofera incredere si va place).