Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
14-04-2010 11:02 #1585 SP
Member

Originally Posted by
cosminbad

l-ati lasat pe denveris si le sariti in cap medicilor. Am observat un lucru dar nu stiu daca il confirma cineva: in modul hard-core , daca esti ranit, te regenerezi dar mult mai greu. dupa cateva minute?
Nu te auto-regenerezi deloc, te vindeci doar daca intri in raza de actiune a unui medic pack.
---------- Post added 14-04-2010 at 11:16 AM ----------

Originally Posted by
omudinmultime
Fara nici o intentie de cearta:
Imi pare rau dar nu vad nici un motiv de lauda sa joci hardcore, ii doar un mod de joc ca si oricare altul si nu presupune nici un fel de skill in plus fata de modul normal
Pot sa pun doar ca e mult mai realist, avand in vedere ca pe campul de lupta nu ai nici mini-map, nici aim-assist, nici nu poti sa-ti iei doua pe cocoasa de la un XM8 dar totusi sa te bagi degraba la adapost si sa fii in cateva secunde fresh, ca prin minune, fara med pack. Plus ca acolo grenadele sunt grenade, nu petardele din core. Eu cu reconul in hardcore joc in special cu shotgun (USAS 12 mai ales) si cu VSS/VSU cu red dot sau 4x, uita-te la statisticile mele sa vezi ca am putine killsuri cu armele clasice de campat, M24, M95, SV98 sau GOL.
Adevarat, sunt ceva mai multi sniperi in hardcore, dar asta pt ca si armele lor sunt mai realiste, e de asteptat ca o forta precum M95 sa te omoare din prima, chiar si fara hs.