Quote Originally Posted by MonkY View Post
nameless_fear: ai informatii eronate. Faptul ca Sony si Samsung n-au mai fost in stare sa tina pasul cu Panasonic si Pioneer la plasme, nu inseamna ca "nu vei mai avea suport la ele in viitor". Asta e o aberatie. Panasonic are vanzari mai mari ca niciodata, iar noile modele Kuro rup tot in orice teste vrei.

istrategie: LCD Full HD mai ieftin decat Plasma Full HD... iarasi un pic cam neadevarat. Mai ales la aceeasi diagonala si aceleasi specificatii. LCD are avantajul de a putea fi achizitionat si de la firme gen Myria si Teletec... si deasemenea in diagonale mici. Plasme sub 42" nu prea se mai fac. Iar daca vom compara LCD FullHD cu o plasma FullHD la 50", vei vedea ca sunt mai scumpe LCD-urile...

Dar, intr-adevar, si eu iti recomand LCD daca nu vrei decat strict jocuri... si diagonala mai mica, no SD, doar pt. PS3 si-atat. Ia un Sony macar, sa mergi pe o linie Sony
Am un Sony Bravia KDL 40S2530 HD Ready, se merita sa il vand si sa investesc o diferenta de bani [numai ptr jocuri pe PS3] pentru un LCD FullHD / Plasma Full HD [man, stiu ca cunosti, dar de ce recomanzi LCD daca e numai ptr joace si nu plasma ??? ]