Quote Originally Posted by Enthroll View Post
yeah, everything has a bad side as long as it's someone who's beholding upon it. tie nu-ti place un aspect anume, mie tocmai ala imi place. dar tu esti un nitpicker si de aici reactii pro si contra. mai mult contra. credeam ca deja te-ai obisnuit cu asta.

come on, nu tre sa fii atat de agresiv cu un fan. fan, entuziasm - you should try it once in a while.

wait, whaaa ? de cand ne deranjeaza Kratos ca e bad ass, angry, gory, in your face "generally **** you" ?
De acord cu toata chestia "eye of the beholder", dar daca eu vad 2 lucruri si sunt nitpicker cei ce spun ca ceva e perfect ce sunt? Stiu reactiile pro si contra, sunt obisnuit dar aparent nu ma pot obisnui niciodata cu pasiune cu care reactioneaza unii cand aud ceva naspa de jocul lor. Din nou, ce zic de obicei se poate incadra undeva la 1-2% din ce inseamna jocul, daca ma iau de poveste nu inseamna ca spun ca jocul e prost. E aiurea ca trebuie mereu sa scrii disclaimere ca "DOAR parerea mea" sau "VA ROG nu dati in mine". Sunt "fan" si primesc jocuri de genul cu maximul de entuziasm, numai ca in cazul meu entuziasmul nu ma orbeste in fata defectelor. Faptul ca nu imi etalez extazul fata de un joc in mod public pe forum nu inseamna ca urasc totul.

Eu stiu ca pica nasol unora majoritatea lucrurilor pe care le scriu dar si stiu in acelasi timp ca rar mi-a raspuns cineva cu un argument bun sau cu calm si s-a lasat cu o discutie buna ce merita urmarita. Sunt o gramada oameni care ar vrea sa discute lucruri la un nivel un pic mai sus de "OMFG grafix" sau "Jocul acesta are si final!" ce prefera sa nu posteze din cauza felului in care reactioneaza lumea.

Nu am fost agresiv, am raspuns cu aceeasi politete pe care am intampinat-o.

Nu ma deranjeaza deloc felul in care e Kratos, asta era si in primul. Ideea era ca in primul era si ceva mai complex si au renuntat la cateva layere ajungand aici. Bad ass, angry, gory? No problem cu astea.

Iar am scris mult. Sorry. Ontopic: Jocul e friggin great.