Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul joc devorat
-
21-04-2010 18:24 #1753 SP
Senior Member

Originally Posted by
gabytzu16
@muthu raoul....inteleg sa spui ca un RPG este un joc complex ( final fantasy sau demon souls sau dragon age...sau alt joc)....dar de la asta la a spune ca GOW este "cel mai complex joc pe care ai avut ocazia sa il termin"...ori ai jucat foarte putine jocuri...ori ai cam gresit exprimarea.....sincer ...ce ti se pare asa complex in GOW? (am jucat si eu seriile ....joc palaria din toate punctele de vedere.....dar nu...complexe)...sper sa nu iei acest post ca o ofensa asupra ta....este doar opinia mea....si chiar as astepta un raspuns din partea ta cu referire la complexitatea lui Gow....peace
Orice tip de joc poate fi un joc complex, nu doar RPG-urile. Dragon Age Origins este atat de complex incat era sa adorm la el (de mai multe ori).

Originally Posted by
Uzzy
pai daca si gow e complex eu sunt 50 centz, tin minte cand jucam gow pe un ps2 vechi si era chiar usor si simplu, chiar ma plictiseam la un moment dat, chiar in ultimii ani din pacate jocurile se fac din ce in ce mai usoare...
Welcome back Mafioso, we missed you.