God of War 3 - descris in cateva replici; atat am ras cand am citit replicile astea incat nu voi mai putea dormi 2 nopti de acum inainte; mi-a crescut si temperatura; please enjoy
Originally Posted by Theodor01
Vreau si eu sa intreb.Stiu ca e o intrebare de n00b,dar chiar nu stiu ce sa fac.Cand imi apare un fel de sageata,pe ce trebuie sa apas?Pe unul dintre stick-uri sau sa misc controller?Sageata aia care trebuie sa se umple...nu stiu cum sa ma exprimlol.
EDIT:Mersi mult.
Originally Posted by richardm27
Vezi ca inaite de ultimii minotauri iti apare un catelus de-ala cu 3 capete pe care poti sa-l calaresti. Da in el pana iti apare dupa care te urci pe el si lejer poti omora cel putin 3 minotauri....
Originally Posted by Luigi
Nu mi-a aparut niciun catel deocamdata. Cred ca n-am omorat destui minotauri.
Doamne. Cea mai grea parte din tot jocul nu e nici macar un boss.
E un cerberus in flacari.
Originally Posted by al3xultimate
Parerea mea este ca GoW 3 e identic cu cel de pe psp doar ca are alt decor si bossi.
O sa ajung sa sparg dracu controlleru' din cauza la partea asta imbecila.
Nici acum n-am trecut de partea aia de rahat.
Auuu. Cam tricky Zeus asta cu clonele lui enervante. Cum Dumnezeu il opresc cand se duce sa isi ia viata ?
Originally Posted by oBL1O
cand o auzi pe Gaia ca se vaita, mergi rapid langa inima ei si dai in ea fara mila ca sa iei tu viata.
Originally Posted by Ken
L am terminat si eu , misto jocul , are faza frumoase.
Parca se mai putea lucra putin la grafica , la detalii .
Originally Posted by Hrdcore
eu am ajuns acolo cand te arunci de pe labirinth si pici si vine un fel de tigru cu trei capete si daca ii rupi un capat apare o capra si daca i-l rupi si pe al doilea mai apar 2 capre , joc pe titan si nu reusesc sa trec ( nu stiu cum se numesc chestile alea dar le zic capre pentru ca arata asa )
Originally Posted by SublimingSun
Uita-te in spate si in stanga tigrului tricefal, ai sa vezi ca apar la un moment dat trei iezi. Trebuie sa-i omori repede, dupa aceea iti apare un cut scene cu un drob (pare sa fie de sare), agatat de un lant. Trebuie sa-l tai, face o groapa in podea, caprele cad acolo (intr-un fel de oala cu sarmale, parca) si mor.
Originally Posted by Raskolnikov1944
This just might be the funniest s..t ever on this forum.