Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
Pai ar trebui sa intrebam participantii. Eu as face in genul asta. Strangerea la 20:30. La 21:00 fix se da startul, cine e in cursa, bine, cine nu, DNF.
perfect de acord

Quote Originally Posted by GreyhounD
Nu, a picat, ghinion DNF. Asa ramane de acum incolo.
pai, aici nu e atat de simplu, pentru ca nu este vorba de calitatea conexiunii vreunuia dintre noi. Aici este vorba de Xbox Live/ servere forza motorsport etc, iar faptul ca unii au iesit si altii nu cred ca depinde de peering-ul unora cu host-ul.

Este ca si cum ai pastra in concurs rezultatele oricarui alt joc cu o tona de lag/meci (in care unul "absoarbe" hit-uri si nu pateste nimic in vreme ce altul cade din prima), unde lag-ul are legatura cu serverele si nu cu calitatea conexiunii.

Personal nu ma opun, nu sunt unul dintre cei priceputi, aseara chiar am fost implicat intr-unul din incidente (sper ca nu si in al doilea, dupa accident eu am fost mai mult in "miriste" sper sa nu fi incurcat pe nimeni la reintrari, nu stiu despre ce vorbeste Enthroll).

Bottom line is: ar pute sa se faca un regulament personalizat pentru astfel de situatii, tip:
1. S-a deconectat cineva pentru ca i-a picat netul? DNF
2. Problema LIVE/ servere forza (desincronizare)?
a)if occurs during first 20 minutes or more than 3 players out, then restart cu pozitiile din grid din momentul deconectarii.
b) if occurs after first 20 minutes or more than 3 players out, then restart cu pozitiile din grid din momentul deconectarii si cu numarul de ture ramase.

Dupa toate, o astfel de regula ar putea compensa lipsa Peace Car-ului prezent in cazul incidentelor pe pista in competitiile reale