It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
revin cu o mica precizare am peste doua luni de vaporizare continua cu 510 nul meu se comporta bine desii as vrea aroma de la kr 808 poate pe viitor fac si o conversie de adaptoare la atomizor un kr 808d ar fii bun in legatura cu sterilizarea cartusului daca il scapati pe jos in praf sau alte imprejurari eu am gasit o metoda ingenioasa de igienizare instantanee folositi cu incredere sprayul oust 3in 1 odorizant dezinecatant si antipraf misto nu?astept pareriomoara 99%din bacteriile cunoscute