Wargasm: daca e sa vorbim despre cei care n-au ce manca si sa facem o parabola... well, atunci inchidem toate site-urile/forumurile si plecam acasa. Nu de alta, dar investim mii de euro pe an in hosting, servere, etc... pe cand altii nu au de unde bea apa. Cu baniii astia hraneam un sat intreg, nu ? Si daca tot incepem asa si ne luam de omul ala care a dat o groaza de bani pe jocuri in timp ce altii mor de foame... eu zic sa continuam si sa ne luam de Gigi Becali, fotbalul romanesc, politicieni, etc...

Normal ca ne punem si noi intrebari... Cand vezi niste pasionati cum primesc un sut in fund, stai si tu si te intrebi. La urma urmei, ei fac bani datorita acestor pasionati, nu ?

Indignati ? Well... imi place sa cred ca in comunitatile de gameri exista si un anumit respect si "camaraderie" cu ceilalti. Si ne place sau nu, dar punem un pic de suflet in chestia asta. Macar il compatimim, daca indignati nu suntem.

P.S. Daca maine i s-ar reseta gamertagul lui Dj Mo, pentru care stiu ca a "muncit" atat de mult... sa inteleg ca n-ai simti nimic. Well, no problem. Asa sunt unii...

P.P.S. Cat despre faza cu "petitia"... a fost chiar gratuita...