pai nu, eu ziceam altceva. nu poti sa compari mere cu pere. iWork pe iPad nu are cum sa faca tot ce face Office-ul de desktop. ca probabil au fost selectate numai acele functii de care intr-adevar ai nevoie, fara sa se complice, da, de acord, insa nu poti sa le compari feature wise. eu asta ziceam. (de aici si diferenta de pret. de altfel, iWork ptr Mac e 79USD pe appstore US si pun pariu ca are functii in plus fata de iWork pe iPad, hence price difference).

ref conturi stiu foarte bine cum stau lucrurile. si eu am doua conturi, unul de RO pe care il folosesc acum si unul de US pe care l-am folosit la inceput. o sa incerc sa adaug card pe US ca altfel imi e cam sila sa ma complic cu giftcards si sincer sa fiu, in momentul in care o sa fie iPad lansat si in EU, atunci vom avea toate apps sau aproape toate. mie pana acum nu mi s-a intamplat sa am nevoie de un app si sa nu fie pe RO. poate ca nu sunt chiar toate, nu stiu, insa eu nu m-am lovit de problema asta pana acum.

PS ai uitat calendarul crestin ortodox lite (lol), roTaxi (s-ar putea sa faca parte din roUtil dar nu sunt sigur ptr ca eu nu m-am sinchisit sa o iau), reteaua de transport in comun din bucuresti (PT Bucharest) care vine cu 'radar' in ultima versiune, smart maps bucharest, convertor (de la mobiltouch) si aplicatia hotnews.

btw, oferta speciala la ArtStudio ptr iPad....0.79EUR.