Quote Originally Posted by h0stile View Post
pai nu, eu ziceam altceva. nu poti sa compari mere cu pere. iWork pe iPad nu are cum sa faca tot ce face Office-ul de desktop. ca probabil au fost selectate numai acele functii de care intr-adevar ai nevoie, fara sa se complice, da, de acord, insa nu poti sa le compari feature wise. eu asta ziceam. (de aici si diferenta de pret. de altfel, iWork ptr Mac e 79USD pe appstore US si pun pariu ca are functii in plus fata de iWork pe iPad, hence price difference).
Eeeh compar mere cu pere. Nu stiu pe nimeni cu Mac pe care sa-l aud vaitandu-se ca nu poate face ceva in iWork si ar putea face in Office. Ba din contra, stiu oameni care si-au luat Mac doar pentru Keynote (kicks Powerpoint's butt). Sau da, poti spune ca sunt in alte categorii. iWork este 79 USD, Office SB e 300 USD. Nu mai zic de Pro sau Ultimate (care sare de 600 USD). Si nu neaparat pt. features, ci pt. ca sunt Microsoft... Bleah.

Cat despre versiunea de pe iPad, o sa vezi ca ai features pe care nu le gasesti nici in iWork-ul pt. Mac. Plus modul mult mai usor de folosire. Dar, wth... who am i to argue ? De ce sa dati 30 USD cand puteti da 300 pe "alternativa" ? Eu ma retrag... nu vreau sa iasa un Ms vs Apple, ca nu nu are rost.