Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
08-05-2010 01:52 #3385 SP
Admin

Originally Posted by
MadDoc
Hehe... sa inteleg ca e pe cale sa apara si Pretiosul U ? Anyway, nu inteleg afirmatia cu "cam veche tehnologia, cartuse, buretei"... avand in vedere ca si Pretiosul foloseste tot un cartus normal (cel putin din ce vad eu in filmulet, desi acolo spune ceva de Juice Dispenser - te rog sa ne spui mai multe detalii). Degeaba pun mai toti baterii cat sa zici ca fumezi din lanterna, atata timp cat cartusul ramane tot la "vechea" tehnologie cu lichid. Chiar ma intrebam zilele astea, de ce nu a conceput nimeni un sistem mai destept de livrare a lichidului la atomizator. De exp. un cartus al carui interior sa fie in spirala, si sa fie lichidul impins prin presiune spre atomizator... sau chiar un sistem de livrare "electronic" al lichidului (cand se apasa pe butonul bateriei, sa fie "impins" si un pic de lichid spre atommizator). Dar, visez... momentan 
In alta ordine de idei, nu inteleg placerea asta de a trage din "lanterne", "surubelnite" sau alte device-uri pe care personal mi-ar fi rusine sa le scot intr-un loc public si sa trag din ele... Nu mai zic ca a merge cu asa ceva in buzunar poate sa dea unora impresia ca ai cine stie ce pe-acolo 
Parca eram in perioada miniaturizarii... si culmea este ca incep sa vad eT-uri din ce in ce mai mari, mai masive and so on. Mai rau este ca majoritatea eT-urilor bune acum se folosesc de baterii cu buton in loc sa se imbunatateasca metoda prin presiune... Si uite asa, in loc sa se simuleze fumatul, ajungem sa dam clickuri si dublu clickuri pe lanterne care ajung sa cantareasca mai mult decat un telefon mobil. Si sorry, dar eu nu vreau sa-mi fumez telefonul mobil (pentru ca parca vad cum va iesi un mod prin care sa-ti legi atomizatorul la gsm si sa tragi de-acolo)...
Si in final, am inceput si eu sa pufai diverse... de curand am achizitionat niste lichide de la Dekang (pana vine noua serie de la TotallyWicked, Janty si JC) si sunt un pic dezamagit. In special de cele VG (glicerina vegetala) unde cu greu iti dai seama de diferente dintre Camel, Vanilie, Tabacco, RY4... Singurul cu aroma foarte puternica dintre toate cele mi s-a parut Menthol-ul. La restul aproape nu simti nimic diferit. Asta cel putin pe 3 atomizatoare noi de 510. Nu stiu daca in timp se mai "formeaza", insa cel putin in primele 2 zile, orice lichid as folosi, trag cam aceeasi treaba... And that's not good.