Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
...atunci c�nd răm�i 24h+ fără net (defapt zeci de oameni, nu doar eu) din cauza unor muncitori de la Electrica ce dau găuri aiurea și ferfelesc toate cablurile
Aia e egal cu zero. Sa vezi ce fain e cand ramani o saptamana (sau chiar mai mult) fara apa (DELOC, nici rece, nici calda) - in PLINA vara. Si nu odata, ci in mod repetat, cel putin odata pe an.

Si cireasa de pe tort stii care e ? NIMENI, dar absolut nimeni din blocul cu 8 etaje (estimez ca cel putin 100 locuitori) nu zice nimic, nu se plange...nimic. Eu sunt singurul care ma enervez si ma revolt, ma duc la seful de scara si-l intreb ce se intampla, cand vine apa. Nu stie, nici nu prea il intereseaza, e o chestie normala pentru el.

Dar...fii atent, daca dau muzica un pic mai tare (seara, cu mult inainte de ora 22) deranjez colocatarii, ei vor sa se odihneasca. Daca raman insa fara apa sau curent nu e problema. Mai poti zice ceva ? E tipic comunist, asa au fost invatati de mici, sa nu faca gat daca lipseste apa sau curent. Si stii ce e tare ? Ca sunt obisnuiti si cu lipsurile materiale, pot face foamea fara probleme, n-o sa protesteze nimeni.

Ne meritam soarta. Adica...ma rog, ei isi merita soarta, dar platim si astia tineri pt toate gunoaiele, pentru toti taranii betivi veniti de la tara. Degeaba o sa vina un tip competent sa candideze, n-are nici o sansa. Pe cine crezi ca o sa voteze tara ? Un tip serios, inteligent si competent sau un gunoi betiv si manelist ? Atunci cand 80% din populatia tarii o reprezinta manelistii imputiti, cocalarii si betivii...