Single post: iPad
-
Admin
h0stile, din ce zici tu mai sus, inteleg ca nu ai nevoie de extra functii si features. Si imi cam da cu virgula. Mai exact rezulta urmatoarea intrebare: de ce ai mai dat atatia bani pe iPhone ? Sper ca pt. jocuri sau anumite aplicatii... pt. ca altfel te descurcai la fel de bine cu un Nokia de 20 EUR (sau moka la abonament) si tinea bateria mai mult, nu trebuia multitasking.
Scuze, eu cand ma refeream la extra features, credeam ca ma adresez persoanelor care chiar folosesc la maxim gadget-urile pe care le detin. Atat la servici cat si acasa. Mai ales cand e vorba de gadget-uri de peste 30 milioane. Pentru toate celelalte, exista Mastercard 
nameless_fear: am un feeling ca pana la urma flash-ul va fi suportat via jailbreak, pentru ca "tovarasii" de la Apple considera si Adobe Flash-ul "neimportant". Asa cum considera neimportante functii disponibile pe aceleasi telefoane de 20 EUR de care vorbeam mai sus.
P.S. Dupa cum vedeti, am si pro si contra Apple... Asta ca sa nu mai spuna cineva ca sunt fanboy